| تاید واتر در یک نگاه
نمودار سازمانی
هیات مدیره
پیام مدیرعامل
مشاوران و مدیران
سرمایه و سهامدران
یادنامه ی شهدا
تاریخچه و سوابق
درباره ما
چشم انداز
گزارش های آماری
اطلاعیه ها
فرم استخدام
مزایده و مناقصه ها
اطلاعیه های داخلی
سهامداران ترجیحی
پیام ایمنی و بهداشت
| بنادر و ترمینال های تحت مدیریت
| خانواده تایدواتر خاورمیانه
| روابط عمومی وامور بین الملل
نظام پیشنهادات تایدواتر
خبرنامه ی دریایی بندری
ماهنامه ی تایدواتر
گالری تصاویر
تور مجازی
بروشورها
افتخارات شرکت
نظر سنجی
مسئولیت اجتماعی
سبد خدمات
خدمات دریایی در بنادر تجاری
خدمات لایروبی
بهداشت HSE
خدمات لجستیکی
خبر خوش مدیرعامل شرکت تایدواتر خاورمیانه به سهامداران
بيست و پنجمین هماش ارگانهای دریایی به میزباتی تایدواتر و با حضور وزير راه فردا برگزار مي گردد
كشتي شكستگانيم، اي باد شرطه برخيز
حسين، دل زينب راز تو باشد، خدا نگهدار تو باشد
حلول ماه شوال و عید سعید فطر مبارک باد
حلول ماه شعبان و فرخنده ایام اعیاد شعبانیه مبارک
افتتاح سرمايه گذاري ١٥٠ ميليارد ريالی ١٥ ساله در بندر اميرآباد
برای اولین بار در ایران سامانه مانيتورينگ سه بعدي ترمينالهاي كانتينري راه اندازی شد
: جستجو
برای اولین بار در ایران سامانه مانيتورينگ سه بعدي ترمينالهاي كانتينري راه اندازی شد
 
روابط عمومی شركت تایدواتر خاورمیانه - تهران
 
[1396/01/31]
 
 
با رونمایی از سامانهی پایش (مانیتورینگ) سه بُعدی ترمینالهای کانتینری امکان پایش زندهی ترمینالهای کانتینری در کشور برای اولین بار فراآهم شد
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت تایدواتر خاورمیانه کورش جلالی فراهانی، مدیرعامل شرکت رهیاب رایانه گستر، که مدیریت ساخت این سامانه را به عهده دارد در این زمینه توضیح داد: «این سامانه، برای پایش زندهی ترمینالهای کانتینری ایجاد شده و در آن، ترمینال کانتینری، همانند یک بازی کامپیوتری، شبیهسازی شده است. این سامانه، عملیات در حال انجام را دریافت و بر اساس آن، تجهیزات را نمایش میدهد و وضعیت فعلی ترمینال را به نمایش میگذارد. سامانه، قابلیتهای گستردهای چون دریافت اطلاعات کانتینر و تجهیزات، با کلیک بر روی آنها، جستوجوی کانتینرها و مشاهدهی توزیع و پراکندگی یک ویژگی خاص، انتخاب نقطهای ار روی نقشه و تنظیم سرعت و حرکتهای دوربین را دارد.»
وی با بیان اینکه این سیستم میتواند در هدایت و کنترل عملیات و همچنین برنامهریزی آن، کمک موثری برای مدیران و مجریان عملیاتی ترمینال باشد، ادامه داد: در صورت ثبت اشتباه عملیات نیز، این سیستم، که نمایی بصری از وضعیت ترمینال ارائه میدهد، میتواند در مقایسه با تصاویر واقعی، به خوبی اشتباهات ثبت را به نمایش بگذارد و مجریان را در راستای فهم به موقع رویدادها و مشکلات قرار دهد.
جلالی فراهانی با اشاره به این که این سامانه قابلیت اتصال به انواع سیستمهای مدیریت عملیات را دارد و از الگوی مبتنی بر پیامِ استانداردی استفاده میکند و به علاوه، امکان دریافتِ همزمان عملیات، از چندین ترمینال و نمایش ترمینالهای مختلف را برای کاربر داراست در ادامه اظهار داشت: استفاده از این ابزار، در آینده کاربردهای زیادی، در شبیهسازی و تخمین آینده، آموزش، کنترل از راه دور، ارزیابی پتانسیلها و آزمون روشهای مختلف توسعه، خواهد داشت.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این سامانه به صورت بومی تهیه شده است یا خیر، گفت: اگر منظور از بومی بودن عدم استفاده از هیچ ابزار خارجی باشد، این امر غیر ممکن است، چون به هر حال از تیریدیمکس، فوتوشاپ و... در طراحی جسمها و شیءها استفاده شده است. اما، کلیهی مراحل تولید آن از Create Project در ویژوال استدیو و یونیتی، ایدهی اولیه، ساخت و طراحی آن و مراحل مختلف تولید، تست و نصب آزمایشی، به وسیلهی کارشناسان شرکت رهیاب انجام شده است. به علاوه چندین مقاله دربارهی نحوهی ساخت، تغییر معماری سیستم در طول تولید و تئوریهای مبنایی سیستم، در مجلههای معتبر داخلی و خارجی به چاپ رسیده است.
 
 
خبر های مرتبط
------------------
Powerd by Rahyab Rayaneh Gostar
تمام حقوق مادی و معنوی اين سایت متعلق به شرکت تايد واترخاورميانه می باشد 1390